2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Valamit elfelejtett közölni a népszerű magyar társkereső, vizsgálat indult

Hirdetés

Valamit elfelejtett közölni a népszerű magyar társkereső, vizsgálat indult

A Gazdasági Versenyhivatal az Elittársat üzemeltető Spark Networks Services GmbH-val szemben indított vizsgálatot, mivel nem tájékoztatják ügyfeleiket az online társkereső használatát illetően – közölte a GVH az MTI-vel.

Már az alapfunkciók során találtak problémás pontot, ugyanis a regisztráció előtt sem alatt nem közlik az ügyfelekkel, hogy ingyenesen nem láthatják a profilképeket, nem küldhetnek és nem kaphatnak üzeneteket. 

Ugyanakkor előfizetés után sem informálták a felhasználókat arról, hogy mely profilokkal tudják felvenni a kapcsolatot, mert az ingyenes ügyfelek az előbbiek szerint nem kapják meg az üzeneteket – említik a közleményben. 

A GVH már korábban is vizsgálódott hazai társkeresők piaci magatartásának ügyében. Két évvel korábban a b2 és az  Academic Singles nevű társkeresőket üzemeltető luxemburgi vállalatra róttak ki jelentős bírságot, hasonló problémák miatt, ugyanis ingyenes szolgáltatásként hirdették magukat, mégsem lehetett fizetés nélkül hozzáférni az érdemi szolgáltatáshoz.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/21/a-gvh-vizsgalatot-inditott-az-elittarssal-szemben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hajtóvadászat: egymás után törtek be egy budapesti üzletbe – videó

Két férfi július 1-én hajnalban berúgta egy VI. kerületben lévő üzlet bejárati ajtaját, majd ellopta …