2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Valami baj van, egész Magyarországon leállt az autók műszaki vizsgáztatása

Hirdetés

Valami baj van, egész Magyarországon leállt az autók műszaki vizsgáztatása

Nem működik az adatkapcsolat a Belügyminisztériummal, mindenhol leállt a műszaki vizsgáztatás – vette észre a hvg.hu egy olvasójának értesüléseire hivatkozva. 

A portálnak három találomra felhívott fővárosi vizsgahelyen is azt mondták, hogy a rendszer reggel 6 óta óta áll a Belügyminisztériummal megszakadt adatkapcsolat miatt. A lap kereste a Belügyminisztériumot, választ egyelőre még nem kapott.

Nem is a szoftver a legnagyobb baj

A műszaki vizsgáztatás informatikai rendszere sokszor akadozik, a Totalcar szakemberei szerint azért, mert nem megfelelő a szoftver, amelyet egyébként Pintér Sándor belügyminiszter lányának a cége szállított néhány éve, egy karácsony másnapján kiírt és még aznap lejáró közbeszerzés nyerteseként. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/12/belugyminiszterium-muszaki-vizsga-leallas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kovács Zoltán szerint az F1-es sztárok megszólalásai példázzák, hogyan működik a Soros-hálózat

Kovács Zoltán szerint az F1-es sztárok megszólalásai példázzák, hogyan működik a Soros-hálózat

Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőt illeti, ezt garantálják nemzetközi szerződések, uniós dokumentumok és …