2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Valamennyi migrációs fő útvonalon egyre több migráns érkezik

Valamennyi migrációs fő útvonalon egyre több migráns érkezik

Valamennyi migrációs fő útvonalon nőtt az illegális bevándorlók száma, Olaszország felé például három-négyszeres emelkedés tapasztalható – mondta Bakondi György az M1 aktuális csatornán szerdán. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt is mondta, hogy a magyar határokon folyamatosan jelentős a nyomás.

Idén 19 ezer határsértőt fogtak el, és 230 embercsempész ellen indítottak eljárást. Ez utóbbi augusztusig több mint az előző három évben összesen – mondta Bakondi György.

A miniszterelnöki főtanácsadó úgy látja, a migránsok úgy érzik, hogy Nyugat-Európa várja őket, ezért az intenzív nyomással azt szeretnék elérni, hogy minél többen, minél hamarabb átjuthassanak a magyar határőrizeten.

A magyar határ azonban nem átjáróház, nem bocsánatos bűn, ha valaki a jobb élet reményében a jogszabályokat semmibe véve akar eljutni az Európai Unióba– fogalmazott Bakondi György.

A felfedezett alagút kijárata Katymár külterületén.Forrás: WWW.POLICE.HU

Az EU felismerte, hogy a tömeges migráció Olaszországban súlyos következményekkel jár, ezért megállapodást próbál kötni a többi között Tunéziával, Algériával és Egyiptommal, az olasz kormány pedig a líbiai parti őrség megerősítésére tesz komoly erőfeszítéseket – tette hozzá.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200819-bakondi-gyorgy-valamennyi-migracios-fo-utvonalon-novekedes-tapasztalhato.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Richest Hungarian feliratú maszkkal várták Orbán Viktort a parlamenti ülésteremben

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője Varjú László, egy Richest Hungarian – feliratú maszkot helyezett  el Orbán Viktor parlamenti helyén …