2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vádat emeltek egy férfi ellen, aki eltörte a felesége ujját

Hirdetés

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki eltörte a felesége ujját

A férfi 2021. december 30-án tőle külön élő gyermekével számítógépen beszélgetett, a videóhívást azonban egy idő után a 10 éves gyermek váratlanul megszakította.

A férfi emiatt ingerült állapotba került és italozni kezdett, miközben összeveszett feleségével, mert őt hibáztatta azért, hogy haragszik rá a lánya.

A veszekedés közben a férfi több berendezési tárgyat összetört. Felesége előbb megpróbálta fékezni, majd kituszkolni őt a lakásból. A dulakodás közben a férfi hátrahajlította a sértett bal kezének gyűrűsujját, ami ennek következtében eltört – számolt be a Nógrád Megyei Főügyészség.

Az ügyészség a férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat, melyben indítványozta, hogy a Salgótarjáni Járásbíróság szabjon ki vele […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/01/bantalmazas-vademeles-ugyeszseg-veszekedes-csaladon-beluli-eroszak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem várt fordulat a titokzatosan eltűnt inárcsi nő ügyében

A 49 éves asszony először a rendőrségre, majd munkába indult volna aznap hajnalban, de egyik …