2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vádat emeltek a nő ellen, miután szobatársával együtt akart öngyilkos lenni

Hirdetés

Vádat emeltek a nő ellen, miután szobatársával együtt akart öngyilkos lenni

Öngyilkosságban való közreműködés bűntette miatt emelt vádat a Marcali Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki közös öngyilkossági kísérletükben túlélte a mérgezést, amibe a barátnője azonban belehalt – írja az ügyészség.

A vádirat alapján a hatvanas éveiben járó vádlott egy Somogy megyei szeretetotthonban osztozott egy közös szobán a sértettel. A két szobatárs egyformán reménytelennek érezte a helyzetét, ezért elkeseredésükben közös öngyilkosság elkövetésében egyeztek meg.

A nő ötlete alapján 2019 októberében egy benzinkútra látogattak, ahol az elkövető fagyálló folyadékot vásárolt, majd a mérgezést okozó mindkettejüknek töltött, a szobájukba való visszatérés után. A barátnők együtt elfogyasztották a fagyállót – ami mellé a vádlott kettő deciliter pálinkát is megivott –, majd aludni tértek.

A sértett életét a szakszerű kórházi ellátás ellenére sem lehetett megmenteni, a terhelt azonban azért nem vesztette életét a mérgezésben, mert a fagyálló az elfogyasztott alkohol miatt kisebb koncentrációban szívódott fel szervezetében.

Hirdetés

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/15/ongyilkossag-idosek-otthona-szobatars-somogy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltűnt egy 17 éves lány Budapesten

Eltűnt egy 17 éves lány Budapesten

Azt írták, hogy Szilágyi Judit ismeretlen helyre távozott egy XV. kerületi gyermekotthonból. A fiatal lány körülbelül …