2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Üzent a Főkert a Fidelitasnak, aki valóban segítene, jelentkezzen önkéntesnek

Hirdetés

Üzent a Főkert a Fidelitasnak, aki valóban segítene, jelentkezzen önkéntesnek

Reagált a Főkert a hétfői fidelitasos kaszálásra a méhlegelőn; ezért Szabó Tímea egyébként feljelentést tesz. Facebook-bejegyzésében a cég azt írja, egy damilos fűkaszát bárki tud kezelni, csak közben is figyelni kell néhány dologra, például arra, hogy nem szabad kaszálékot hagyni a területen, és hogy az élő fák körül körültekintően kellene használni az eszközt, mert megbetegítjük a fát, ha belevágunk a törzsébe. 

A kijelölt területen sokszínű növényvilág van (volt) alakulóban, többek között fehér és vörös here, papsajtmályva, katángkóró, indás pimpó, egynyári seprence, lándzsás útifű, mezei cickafark, apró szulák, útszéli imola és kerek repkény volt látható a nyári aszály ellenére is. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/29/fokert-segitseg-onkentes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …