2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Utcai összecsapás, több tízezer olasz és spanyol szurkoló – hatalmas készültség az EL-döntő előtt Budapesten

Utcai összecsapás, több tízezer olasz és spanyol szurkoló – hatalmas készültség az EL-döntő előtt Budapesten

Szerdán este 9 órakor kezdődik a Puskás Arénában az El-döntő, ami rendkívül nagy eseménynek számít magyar és európai viszonylatban is. A Magyar Labdarúgó-szövetség stratégiai céljai közt szerepel, hogy minél több rangos, nemzetközi eseményt elhozzanak Magyarországra és ennek az egyik csúcspontja lesz a mai meccs.
Óriási esemény ez a magyar futball történetében, hiszen először rendezünk Európa-liga kupadöntőt – monda Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.
Sipos azt is kifejtette, hogy

számos szigorú feltételnek kell megfelelnie egy stadionnak ahhoz, hogy otthont adhasson egy ilyen eseménynek és ezek mindegyikének megfelel a Puskás Aréna.

A rendezvényen nem csak a szurkolók, hanem a média is szép számban jelen lesz, többszáz külföldi tévés munkatárs mellett 275 fotóst és újságírót akkreditált az UEFA a meccsre.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230531-tobb-ezer-ember-dolgozik-europa-liga-donto-biztositasan.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szenzáció: ez lesz Magyarország balatoni fővárosa!

Gulyás Gergely kiemelte: Balatonfüred “robbanásszerűen” fejlődött a mögöttünk hagyott évtizedekben. A rendszerváltás óta nem kérdés, …