2021. január 15., péntekMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.15. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ungár Péter nem adna 100 ezer forintot mindenkinek, aki beoltatja magát

Hirdetés

Ungár Péter nem adna 100 ezer forintot mindenkinek, aki beoltatja magát

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Ungár Péter országgyűlési képviselő elmondta, miért nem tartja jó ötletnek a Momentum javaslatát, amely arról szól, hogy a kormány fizessen mindenkinek 100 ezer forintot, aki beoltatja magát a koronavírus ellen. Az országgyűlési képviselő arra is reagált, hogy nemrégiben Schiffer András a DK–Momentum „csicskásának” nevezte az LMP-t.

Ungár Péter

Ungár Péter

Fotó: Huszti István

Az ellenzéki párt alapítója, egykori társelnöke a Spirit FM Viccen kívül című műsorában kijelentette, hogy az LMP „már nyomokban sem emlékeztet” alapításkori önmagára. Schiffer András úgy fogalmazott:

Hirdetés

tulajdonképpen csicskása lett a DK–Momentum kettősnek.

Ungár Péter az ATV-ben nem kívánt rosszat mondani az LMP alapítójáról, de megvédte pártját, és arról beszélt, érthető, hogy változtak az elmúlt tíz évben, hiszen

„nem ugyanabban a világban élünk, mint 2010-ben”, (…) „sok minden változott, és a párt is változott vele.”

Az országgyűlési képviselő szerint az LMP alapításában a kompromisszumkészség is szerepet játszott, és az alapító nyilatkozatukban is benne van, hogy a zöld, a konzervatív és a szocialista értékek szintézise jön létre a pártban.

Az LMP értékszintézise a kompromisszumról szól, és a hat ellenzéki párt között is lesznek kompromisszumok – tette hozzá Ungár Péter.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/01/14/ungar_peter_nem_adna_100_ezer_forintot_mindenkinek_aki_beoltatja_magat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Duna TV egykori székházába költözik az SZFE filmintézete

A Duna TV egykori székházába költözik az SZFE filmintézete

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét, amelynek első lépéseként …