2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ungár Péter: Átlátszó csel, ahogy Hende Csaba dicsér

Hirdetés

Ungár Péter: Átlátszó csel, ahogy Hende Csaba dicsér

Egy április 16-án közzétett videóban Hende Csaba kérdésre arról beszélt (12:24-től), hogy Ungár Péter egy kiváló csalódból származó, nagyon felkészült, tehetséges politikus, akivel és akinek a szüleivel még közösen nyaraltak is. Azt is felidézte, hogy a gyermekei együtt játszottak Ungár Péterrel, és nagyon jól megértették egymást.

Ezután többször is határozottan a kamera felé fordulva, mintegy a nézőknek hangsúlyozva, elmondta, „megérti” Ungár Pétert, akinek a családi hátterével erősen bizonygatnia kell – „muszáj is” –, hogy valódi ellenzéki, és ezért rendkívül látványos módon kell őt szapulnia.

Hende Csaba szerint ez azonban csak az előválasztási kampánynak szól, ugyanis „az alma nem esik messze a fájától”. Azt is kiemelte:

a magyar mondás szerint, ő valahol mégiscsak a mi kutyánk kölyke.

Hirdetés

Megismételte, amit egy interjúban már korábban is elmondott, „szurkol” Ungár Péternek, hogy sikeres legyen az előválasztáson, győzze le a riválisait,

mert ha ő áll szemben a Fidesz jelöltjével, akkor én hátradőlök nyugodtan, és már csak egy kávét kérek” 

– fogalmazott Hende Csaba, aki azt is kijelentette: egészen biztos enne, hogy Ungár Péter „a megfelelő pillanatban a jó gombot fogja megnyomni”, és ezzel valóban Szombathely, az ország és a benne élők érdekeit fogja szolgálni.

Efelől önök is legyenek teljesen nyugodtak 

– sulykolta a Fidesz képviselője a nézőkhöz fordulva, mintha szándékosan tényleg azt a gondolatot akarná elültetni a választókban, hogy az LMP-s politikus „jó a Fidesznek”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/21/ungar-peter-atlatszo-csel-ahogy-hende-csaba-dicser/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ittasan ült volán mögé, egy nap alatt kétszer is elkapták

A rendőrök Debrecenben, a Barackos utcában állítottak meg egy autót pénteken délelőtt. Az egyenruhások a …