2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újraindul Simonka György büntetőpere

Hirdetés

Újraindul Simonka György büntetőpere

Új bírót jelöltek ki a tanács élére, akinek azonban el kell mélyednie az ügy részleteiben, ezért a már így is hosszú tárgyalási szünet után az újabb tárgyalási napot október közepére írták ki – mondta Szabó József Tamás, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője a Magyar Narancsnak. Ez egyben a per újrakezdése is lesz.

Nem szerencsés, végképp nem optimális, de szakmailag és szervezetileg elkerülhetetlen ez a lépés, hiszen kollégánk távozott a Fővárosi Törvényszéktől

– nyilatkozta a lapnak a szóvivő. Majd hozzátette, az új eljárásban nem kell majd mindent felolvasni, ami az eddigi tárgyalásokon elhangzott, mivel a büntetőeljárásról szóló törvény lehetővé teszi, hogy a büntetőperben keletkezett anyagot rövidebben és lényeget érintően olvassa fel. 

Hirdetés

Simonka György és 32 társa ellen 2019 augusztusában emeltek vádat. A per két és fél […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/16/simonka-gyorgy-buntetoeljaras-per-targyalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …