2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újra kinyit két nyíregyházi idősotthon

Hirdetés

Újra kinyit két nyíregyházi idősotthon

Szigorú járványügyi előírások betartása mellett szombattól fogadhatnak látogatókat a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ idős gondozottjai – közölte a nyírségi megyeszékhely sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

A központ Pacsirta és Rozsnyai utcai, idősek tartós bentlakásos ellátását biztosító telephelyein hetente legfeljebb két alkalommal, külön látogatótérben biztosítanak lehetőséget a látogatók és a gondozottak találkozására, akik a helyiségben közvetlen kontaktus nélkül, üvegen keresztül láthatják és hallhatják egymást.

A legfeljebb harminc perces látogatások alkalmával egy ellátottat egyszerre maximum két – kizárólag egészséges – hozzátartozó látogathat.

Hirdetés

A látogatók kötelesek betartani a maszkviselés, a távolságtartás és a kézfertőtlenítés szabályait. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tavaly decemberben kiadott ajánlása szerint a szociális ellátást biztosító intézményeknek a járványügyi készültség ideje alatt a kapcsolattartás többféle módját fel kell ajánlaniuk a gondozottjaik és lakóik számára. A telefonos, mobiltelefonos és videótelefonos kapcsolattartási forma mellett az intézmények

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/23/nyiregyhaza-idosek-otthona-latogatas-koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így válhat önből is örök covidos

Így válhat önből is örök covidos

Március 15-én a Mi Hazánk Mozgalom tüntetést szervezett a Vigadó térre, melyen az Index videós stábja …