2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újított az Instagram, örülhetnek a szülők

Hirdetés

Újított az Instagram, örülhetnek a szülők

Mától Magyarországon is elérhetővé válnak az Instagram szülői felügyeleti eszközei. A Családi központ lehetővé teszi a szülők, valamint a gondviselők számára, hogy tizenéves gyermekeiknek meghívót küldjenek a fiókjuk felügyeletére, vagy elfogadják gyermekeik erre vonatkozó meghívását – jelentette be csütörtöki közleményében a Meta.

Miután megkapták a szükséges jogosultságokat a felügyeleti funkció használatára, a szülők ellenőrizhetik, hogy tizenéves gyermekük naponta mennyi időt tölt az Instagramon: beállíthatnak konkrét napközbeni vagy heti időpontokat, amikor korlátozni szeretnék tinédzserük Instagram-használatát, és meghatározott időpontokra szüneteket is beiktathatnak.

A Tarts szünetet! funkció pedig emlékezteti a gyerekeket, hogy iktassanak be egy kis szünetet, ha már egy bizonyos ideje görgetik az Instagramot. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/15/meta-instagram-csaladi-kozpont/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyarország elkötelezett haderőfejlesztési programjának folytatása mellett

A bilaterális találkozón – amely az első ilyen volt a két miniszter között – a …