2021. június 16., szerdaMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.16. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb szállítmány jött Pfizer-vakcinából

Hirdetés

Újabb szállítmány jött Pfizer-vakcinából

Eddig több mint 4,3 millió adag Pfizer–BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra − közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. Kedden megérkezett az oltóanyagból a 24. szállítmány, ami több mint 430 ezer adag koronavírus elleni oltóanyagot tartalmaz.

A Pfizer több mint öt hónapja, heti rendszerességgel szállítja Magyarországra a vakcinát. A cég az első negyedévre megbízhatóan leszállított több mint másfél millió adag oltóanyagot, a második negyedévtől pedig jelentősen növelte a dózisok mennyiségét, így csak májusban 1,3 millió adag Pfizer-vakcina érkezett az országba.

Pénteken az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) jóváhagyta a Pfizer és a BioNTech vállalatok által közösen fejlesztett vakcina alkalmazását a 12−15 éves gyerekeknél is.

Hirdetés

Müller Cecília keddi tájékoztatása szerint azt egyelőre még nem tudni, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/01/pfizer-biontech-vakcina-koronavirus-muller-cecilia-oltas-covid-19-operativ-torzs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Beleszállt Hadházy Ákosba a szocialista Tóth Csaba, egyebek között hisztizőnek nevezte a független országgyűlési képviselőt …