2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb rendőrgyilkossággal fenyegetőzött egy férfi a Nyírségben

Hirdetés

Újabb rendőrgyilkossággal fenyegetőzött egy férfi a Nyírségben

A közlemény szerint a rendőrök január 21-én egy nyírségi település egyik ingatlanjában intézkedtek egy nővel szemben, aki a szabálysértési bírság meg nem fizetése helyébe lépő elzárást nem töltötte le. Az intézkedés alatt az eljárás alá vont nő édesapja is a házban tartózkodott, aki az egyik, általa korábbról ismert rendőrrel kiabálni kezdett, azt kifogásolva, hogy milyen alapon ment be a házba, majd távozásra szólította fel.

A rendőr közölte a férfival is intézkedésük okát, egyúttal felszólította az ellenállás abbahagyására. A férfi ennek nem tett eleget, és a rendőrt továbbra is folyamatosan távozásra szólította fel indulatosan kiabálva, sértegetve őt, miközben a megszurkálásával, torkának elvágásával, megölésével, fejének szétverésével fenyegette, és az újbudai rendőrgyilkosságra utalva azt is mondta:

ha a rendőr nem hagyja el az ingatlant, akkor „másik rendőrgyilkosság lesz!”

Hirdetés

A férfit a rendőrök előállították a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségre, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/24/ujabb-rendorgyilkossaggal-fenyegetozes-nyirseg-ferfi-bortonbuntetes-nyirbatori-jarasbirosag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Megérkezett a három mobil mentőállomás

A külügyminiszter azt írta, hogy a két kisebb és egy komplex műtőképességekkel is rendelkező klinikai …