2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb kurzust indít a Mediaworks Tehetséggondozó Program

Hirdetés

Újabb kurzust indít a Mediaworks Tehetséggondozó Program

A médiapiacon is komolyan elismert együttműködést részletesen megörökíti a Mediaworks Tehetséggondozó Program (MTP) a képzés kezdete óta működő Facebook-oldala.

Támogatjuk az egyéni multimédiás, rádiós és tévés aktivitásokat is – híven ahhoz, hogy munkánk során Magyarország legnagyobb kiadóvállalatának hátterére hagyatkozhatunk.

Jelentkezési feltételek a Mediaworks Tehetséggondozó Programba

  • Már folyamatban lévő, a diploma megszerzéséhez közeledő egyetemi képzés vagy egyetemi diploma.
  • Önéletrajz.
  • A haladó szintű tehetséggondozásra jelentkezőktől publikációs lista, az alapszintre jelentkezőktől egy maximum 3000 karakteres, aktuális belpolitikai témában születő véleménycikk.
  • Motivációs levél, amelyben szerepel egy maximum kétperces motivációs videó. Ebben a jelentkezés okát kell ismertetnie a jelentkezőnek. A videóanyagot egy zárt YouTube-csatornára kell feltölteni. (A zárt Youtube-csatornára feltöltött anyagot te kezeled, azt nem veszik át adatkezelésre, hanem csak a döntést előkészítő háttéranyagnak tekintik. A felvételi eljárás végén a videódat természetesen te magad bármikor törölheted.)
  • A magas szintű nyelvismeret előnyt jelent a programban.
  • A válogatás két körben történik: a beküldött írásos anyagok alapján a kiválasztottaknak még egy írásos felvételi teszten és egy felvételi interjún is részt kell venniük. Csak ezek után kaphatják meg az ajánlatot a szerződés aláírására. Ne maradj le, jelentkezz most!

A jelentkezés határideje: 2022. október 15.

Mailcímünk, ahová a jelentkezésedet küldheted, s amelyen keresztül kérdéseket is feltehetsz: tehetseggondozas@mediaworks.hu

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220923-ujabb-kurzust-indit-a-mediaworks-tehetseggondozo-program.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Győzött a Fidesz Hunyán

A választáson a Fidesz-KDNP jelöltje Kiszely Imre nyert, a szavazatok 49,39%-nak megszerzésével. Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20221002-gyozott-a-fidesz-hunyan.html *Tisztelt Olvasó! …