2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb helyen lesz kötelező a harmadik oltás

Hirdetés

Újabb helyen lesz kötelező a harmadik oltás

„Február elsejétől a harmadik, emlékeztető oltás is kötelezővé válik Egyetemünkön, immáron az egészségügyi dolgozók mellett minden Semmelweis Polgár számára” – olvasható a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzatának közösségi oldalán.

A bejegyzésben kitérnek arra, hogy ez alól kivételt képeznek azon hallgatók, akiknek második oltása óta nem telt el 180 nap, akinek igazolt Covid-fertőzésének gyógyulását követő 3 hónap még nem telt el, illetve akik egészségügyi okokból igazoltan nem vehetik fel az oltást.

Mindenképp figyeljetek a booster oltás időben való felvételére, mert a második félévre való beiratkozáshoz már kelleni fog

Hirdetés

– olvasható a közleményben, melyben megemlítik, hogy az oltás felvételére a Semmelweis Egyetem hallgatói továbbra is időpontfoglalás nélkül, soron kívül jelentkezhetnek bármely egyetemi oltóponton, így a Városmajori Klinikán, a Rókus Kórházban, valamint az I. számú Gyermekklinikán is.

 Mint arról korábban az Index is beszámolt, november 19-én a kormány a negyedik hullám intenzitása miatt ismét járványügyi szigorításokról döntött. A beltéri maszkviselés mellett a harmadik oltás kötelező felvételéről szóló rendelet is megjelent a Magyar Közlönyben. Ezek alapján az emlékeztető vakcinát az egészségügyi dolgozók és az egyes kormányzati szerveknél alkalmazottak kötelesek felvenni.

<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/17/semmelweis-egyetem-oltas-kotelezo-oltas-koronavirus-jarvany-harmadik-oltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kirekesztés, zaklatás, magány – még csak sejtjük, hogy mit tett a gyerekek lelkével a digitális oktatás

Kirekesztés, zaklatás, magány – még csak sejtjük, hogy mit tett a gyerekek lelkével a digitális oktatás

Ahhoz, hogy megértsük, mi történt az iskoláskorú gyerekekkel a járvány alatt, meg kell vizsgálni, hogy …