2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb főpolgármester-jelölt lép vissza, választási csalást emleget

Hirdetés

Újabb főpolgármester-jelölt lép vissza, választási csalást emleget

Ferenczik József csütörtök este közölte, hogy lemond a főpolgármesteri jelöltségről, és reménykedik, hogy egy nap „újra tiszta és demokratikus választásokat láthatunk az országunkban, megtisztítva ettől a zsarnok, fekélyes politikai elittől, ami most uralkodik ezen a nemzeten”.

Döntését azzal indokolta, hogy szerinte az elmúlt időszakban a demokratikus alapelvek megcsúfolásának és az erőszakos hatalomgyakorlásnak lehettünk tanúi. 

A kormányzati ellenfeleink a hazugságok és a csalások és a pénz útján próbálnak hatalmat szerezni, megfosztva az őszinte és hazafiasságot gyakorló embereket attól a joguktól, hogy a saját nemzetük irányításában részt vegyenek. Ezek a korrupciós és antidemokratikus cselekedetek nemcsak veszélyeztetik a demokráciát, hanem aláásták a népünk hitét és bizalmát az állam iránt

Hirdetés

– közölte Ferenczik József, aki szerint az ellenzék minden eszközt bevet a hatalom megszerzése érdekében, még akkor is, ha ez a demokratikus folyamatok és értékek megsemmisítését jelenti. Úgy véli, megtagadják az igazságot és az egyenlőséget, míg saját politikai hatalmukat védeni és megerősíteni próbálják. „A szabad választások alapjait lerombolják, és elnyomják azokat, akik más véleményt vallanak, így biztosítva saját maguk további hatalmát és uralmát” – tette hozzá a politikus.

Közölte azt is, hogy ez „nem demokrácia, hanem egy brutális diktatúra, amely ebben az országban uralkodik”, és nem hajlandó részt venni egy olyan rendszerben, ahol „az önző politikai elit saját érdekeit a nép akaratának felülírja”.

Mint <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/02/ferenczik-jozsef-fopolgarmester-jelolt-visszalepes-budapest-fovaros/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …