2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb csodáról számolt be Lázár János

Hirdetés

Újabb csodáról számolt be Lázár János

Megjött a negyedik tram-train – lelkendezik közösségi oldalán Lázár János, a vasútvillamosok kormánybiztosa.

Bár az újabb szerelvény érkezése már nem nevezhető túl nagy csodának, sokkal inkább rutinfeladat: akárcsak az elődeit, ezt is három részben szállították le a spanyolországi Stadler-gyárból, és ugyanúgy a MÁV szentesi motorgarázsánál daruzták le a trélerekről. Ami mégis kisebbfajta csodának mondható, hogy alig néhány nap alatt össze is legózták, ugye mit tesz a rutin? 

Bár a negyedik érkezését június elejére várták, és júliusban már az ötödiknek kéne jönnie, a késlekedés a Szegeder szerint  nem feltétlenül a MÁV vagy a Stadler számlájára írható: iparági jelenségről van szó, mivel alapanyaghiány van a koronavírus-járvány miatt.

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/03/tramtrain-vasutvillamos-stadler-mav-lazar-janos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …