2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb botrány Mogyoródon, leváltották az alpolgármestert

Hirdetés

Újabb botrány Mogyoródon, leváltották az alpolgármestert

Trabalka Szilvia (független) közlése szerint alpolgármesterként vett részt a 2023-as költségvetés vitája miatt megrendezett rendkívüli képviselő-testületi ülésen, ahol váratlanul leváltották. Állítása szerint az utolsó pillanatban felkerült napirendi pontban döntöttek leváltásáról.

Az alpolgármester leváltását azzal indokolták a közlemény szerint, hogy egy alkalommal a polgármester, Paulovics Géza (független) távolléte miatt Trabalka Szilvia írt alá egy megállapodást. A polgármester akkor szabadságon volt, de a jegyző a megállapodást ellátta ellenjegyzésével, ami azt jelenti, hogy a törvényességi feltételeknek megfelelt a dokumentum. 

Azonban most hatáskörtúllépésnek és törvénytelen intézkedésnek minősítették a dokumentum aláírását.

Hirdetés

A megállapodásról nem árult el sok mindent Trabalka Szilvia, de Kapitány Attilával kötötték, aki az előző ciklusban (2014–2019) szintén alpolgármesteri feladatot látott el a településen. Trabalkához hasonlóan Kapitány Attila is függetlenként jutott be az önkormányzatba.

Az alpolgármester leváltását Paulovics Géza, Szabó István, Hézinger Lajos, Kurfis László és Kurucz Péter írta alá, akik mind a Fidesz-KDNP és a Mogyoródi Lokálpatrióta Civil egyesület színeiben szereztek mandátumot. Emellett Hutter József és Babják Gábor távozott az ülésről Trabalka Szilviával együtt, miután nem tudtak a többi képviselővel érdemi vitát folytatni. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/21/mogyorod-alpolgarmester-levaltas-polgarmester-fidesz-kdnp-trabalka-szilvia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pisztollyal és késsel is rátámadt exe új párjára egy férfi Tatabányán

A férfi március 16-án este Tatabányán sétált az utcán, amikor egy részeg férfiba botlott, aki …