2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új villamosjárat lesz Budapesten szombattól

Hirdetés

Új villamosjárat lesz Budapesten szombattól

A BKK MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint a szombaton induló 2B villamos közvetlenül elérhetővé teszi a Pesterzsébet, Pacsirtatelep végállomásról indulóknak a Boráros térnél a 4-es és a 6-os villamost, a Fővám térnél a 4-es, a Vigadó térnél az 1-es, a Kossuth Lajos térnél pedig a 2-es metrót. A villamosok a Jászai Mari tér és a Haller utca között a 2-es villamossal azonos vonalon haladnak, onnan a pesti fonódó villamosprojekt keretében korábban átadott vágánykapcsolaton keresztül érik el Ferencváros belsőbb területeit, majd az 51-es, 52-es villamos vonalán jutnak el a XX. kerületi Pacsirtatelepre.

A 2B villamos szombattól a hét minden napján közlekedik, napközben 15, az esti órákban 20 percenként indulnak a szerelvények. Az újonnan induló villamosjárattal könnyebben és gyorsabban érhető el Pesterzsébetről a pesti belváros, mint a jelenleg közlekedő 51-es villamossal – jegyezték meg.A közlés szerint a BKK idén tavasszal indított társadalmi egyeztetést a témában, ennek kiértékelése után döntött az új járatról.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/09/villamosjarat-bkk-budapesti-kozlekedesi-kozpont/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két kerületben és hét településen választottak vasárnap

Két kerületben és hét településen választottak vasárnap

Újpesten, a 12-es egyéni választókerületben Maholányi Zsolt (DK–LMP–Momentum–MSZP–Párbeszéd–UPK Újpestiek Közössége) nyerte az időközi önkormányzati választást 50,9 százalékos …