2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új vezérigazgatója van a Fővárosi Vízműveknek

Hirdetés

Új vezérigazgatója van a Fővárosi Vízműveknek

Az építő- és vízépítő mérnöki, valamint vízügyi közgazdász végzettséggel rendelkező szakember 2006 óta a Fővárosi Vízművek munkatársa.

A közlemény szerint a Csörnyei Géza által eddig irányított üzemeltetési igazgatósághoz olyan kulcsfontosságú tevékenységek tartoznak, mint a víztermelés, a hálózatüzemeltetés, a szennyvízelvezetés és -tisztítás, valamint a létesítményfenntartás.

A társaság közölte, a víziközmű-szolgáltatási szektort sújtó nehézségek ellenére 2022-ben is meg tudták őrizni az ellátás biztonságát és folyamatosságát. Csörnyei Gézának vezérigazgatóként olyan problémákra kell megtalálnia a megoldásokat, mint az erősen korlátos beruházási és üzemeltetési források, a rendkívül magas energiaárak, a klímaváltozásra való felkészülés, a dunai kisvízállás kezelése, az elmúlt 10 év összegyűlt elmaradásai miatti magas hibaszám, emellett továbbra is komoly gondot jelent a fizikai állománynál a folyamatos munkaerőhiány – írták.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/24/budapest-fovarosi-vizmuvek-vezerigazgato-valtas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat az időjárásban, visszatérnek a fagyok

SzombatA déli órákig a déli területeken még előfordulhat eső; majd felhőátvonulások lesznek, melyekből elszórtan alakul …