2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új szintre lépett az ellenzéki összefogás

Hirdetés

Új szintre lépett az ellenzéki összefogás

Újra ülésezett a hatpárti (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd) ellenzéki szövetség, kiegészülve hetedikként a Márki-Zay Péter által vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalommal.

Az ellenzéki szervezetek vezetői budapesti megbeszélésükön elfogadták a kampány közös döntéshozatali és végrehajtási kereteit, megalakították a közös kampánytanácsot. Közleményükből az is kiderül, hogy a megbeszélést Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt vezette.

Az egyesült ellenzék vezetői konszenzussal elfogadták, hogy közös kampányt folytatnak, amelynek irányítója a kampánytanács lesz, ebben mindegyik szervezet képviselteti magát.

A kampánytanács feladata a 2022-es országgyűlési választásokra való felkészülés szervezése és a kampány lebonyolítása. Az összefogás vezetői legközelebb december elején ülnek össze.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/22/uj-szintre-lepett-az-ellenzeki-osszefogas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

A fiatalok jövőjéről szól a fenntarthatóság, hiszen az ő sorsuk múlik a környezeti egyensúly megőrzésén – …