2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új magyar app éhenkórászoknak

Új magyar app éhenkórászoknak

Itt a magyar applikáció, féláron lehet megvenni az éttermek megmaradt ételeit.  A tudatos nevű alkalmazás pár napja már elérhető iOS-en és Androidon is, így könnyedén vásárolható ebéd, vacsora. A történet egyszerű, az alkalmazáson keresztül kiválasztjuk az éttermet, majd az ételt, van netes fizetési opció is, és csak be kell menni a jó fogásokért. Ez segíthet az élelempazarlás felszámolásában is.

A cég azzal a céllal jött létre, hogy olyan szoftvereket fejlesszen ki, amelyek segítik az embereket a környezettudatosságukban, beleértve a környezetszennyezés és ételpazarlás elleni küzdelmet.A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/14/etel_vasarlas_applikacio_kornyezettudatossag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hadházy Ákos elővett mindenkit, aki nem ment el tüntetni az MTVA székházához

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-posztban fejtette ki nézeteit azzal kapcsolatban, hogy az általa szervezett, a …