2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új konzultációt indít a kormány

Hirdetés

Új konzultációt indít a kormány

Magyarország zöld úton jár címmel indított újabb konzultációt a kormány. A környezetvédelmi kérdésekről a már-már szokásossá vált postázott, papíralapú konzultáció helyett online kérik ki a lakosság véleményét.

A kormány számára kiemelt cél a környezet védelme, a kezdeményezés célja pedig a párbeszéd erősítése ezen a téren – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ értesítésében, amelyet e-mailben küldtek ki. Azt írták, hogy a kérdőívben számos olyan kérdésről van szó, ami alapjaiban meghatározza a hazai környezetpolitikát. Mint fogalmaztak:

Most közösen dönthetünk arról, hogyan számoljuk fel az illegális hulladéklerakókat, hogyan szorítsuk vissza a műanyag palackok használatát, hogyan népszerűsítsük a megújuló energiát, és milyen szerepet szánjunk a zöldenergiának a hazai közlekedésben.

Hirdetés

A zöldpolitika kiemelt helyet kapott az utóbbi időben a kormány és a Fidesz kommunikációjában. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója európai rezsiválságról beszélt, amelyben Brüsszel felelősségét firtatta, mondván, hogy a „klímavédelem címszava alatt” a hagyományos európai energiatermelés leépítését erőltetik, és közben liberalizálták a gáz- és árampiacot. Orbán Viktor miniszterelnök múlt heti rádióinterjújában ugyancsak az uniós klímapolitikát bírálta, szerinte a „brüsszeli bürokraták” lépései szükségtelen beavatkozást jelentenek az emberek életébe.

Ezután Varga Judit igazságügyi miniszter néhány napja

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/13/kormany-online-kerdoiv-kornyezetvedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a …