2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új BKK jegy- és bérletautomata-rendszer jöhet

Hirdetés

Új BKK jegy- és bérletautomata-rendszer jöhet

Az elmúlt években a modernebb technológiai megoldások és a megváltozott vásárlási szokások miatt felértékelődtek a digitális értékesítési csatornák. Például a BudapestGO applikáció és a Pay&GO digitális szolgáltatás népszerűsége is nőtt, ennek ellenére a BKK bevételeinek még mindig közel a felét az automatákban vásárolt termékek jelentik – írta közleményében a BKK. 

Hozzátették: az automatahálózat a 2021-ben történt üzemeltetőváltásnak, illetve szoftvercserének köszönhetően a magas kihasználás ellenére is stabil, ám az intenzív, mindennapos használat miatt időszerűvé vált a gépek korszerűsítése. Ezért a folyamat első lépéseként a BKK előzetes piaci konzultációt indított.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/24/bkk-jegy-berlet-automata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Energiaügyi Minisztérium: Jelentősen nőtt a napelemes beépített teljesítmény az első fél évben

A MAVIR friss adatai szerint júliusig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes …