2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Új angol nyelvű mesterszakokat indít a Budapesti Corvinus Egyetem

Hirdetés

Új angol nyelvű mesterszakokat indít a Budapesti Corvinus Egyetem

A szerkesztőségünk számára megküldött kommünikében azt írták, hogy az új szakok angolul indulnak, legtöbbjük egy tanév alatt elvégezhető, és a meghirdetett formában Magyarországon egyedülállóak. 

A diplomácia, a közösségi kormányzás, a marketingstratégia és innováció, valamint a haladó ellátásilánc-menedzsment szakok egyévesek, a gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszak kétéves.

  • A diplomácia szakon végzett hallgatók hazájuk érdekeit a gyakorlatban is hatékonyan képviselhetik majd. A szak különféle előképzettségű diákoknak is szól, akik a diplomaszerzés után korábbi tanulmányaiknak megfelelő szakdiplomáciai területen helyezkedhetnek majd el.  
  • A közösségi kormányzás szakon […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/23/corvinus-egyetem-felsooktatas-mesterszak-mesterkepzes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fokozza az együttműködést Azerbajdzsánnal Magyarország

Fokozza az együttműködést Azerbajdzsánnal Magyarország

Magyarország egy fokozattal feljebb emelte az együttműködés szintjét Azerbajdzsánnal, a kiemelt stratégiai partnerség szintjére – …