2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tűzszünetet kötött Hadházy Ákos és Magyar Péter

Hirdetés

Tűzszünetet kötött Hadházy Ákos és Magyar Péter

Hadházy Ákos arról számolt be közösségi oldalán, hogy múlt hétvégén beszélgetett Magyar Péterrel az általa a Diákhitel Központ vezetőjeként a múltban aláírt dokumentumokról.

„Megbeszéltük, miben értünk egyet, és miben nem. Abban maradtunk, hogy június 9-ig mindenki foglalkozik a maga dolgaival, utána majd folytatjuk az eszmecserét” – szögezte le Hadházy Ákos.

A politikus megjegyezte, hogy az általa látott, „gyanús” dokumentumok 10–50 millió forintról szóltak, „de összességében százmilliós nagyságrendet tesznek ki”.

Hirdetés

Magyar Péter egyetértett abban, hogy az állami cégeknél a médiavásárlási és hirdetési gyakorlat mind hatékonysági, mind árazási szempontból sokszor vitatható. A konkrét megrendelésre nem emlékezett, azt mondta, mindig három ajánlatot tettek az asztalára, bizonyára a többi kedvezőtlenebb volt

– olvasható Hadházy Ákos bejegyzésében.

A nézetkülönbségek tehát megmaradtak, de azok elsimítására az önkormányzati és európai parlamenti választások lezárulta után fognak visszatérni Magyar Péterrel.

Mint ismert, Hadházy Ákos

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/29/hadhazy-akos-magyar-peter-diakhitel-kozpont-korrupcio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rágalmazás miatt jelentik fel egymást a politikusok

Becsületsértő állítások miatt ítélték el néhány hónappal ezelőtt Szél Bernadettet, az LMP korábbi társelnökét. A …