2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tűzesethez riadóztatott szirénázó mentőautó ütközött egy török kamionnal Lajosmizsénél

Hirdetés

Tűzesethez riadóztatott szirénázó mentőautó ütközött egy török kamionnal Lajosmizsénél

A mentőautó megkülönböztető jelzést használva igyekezett  egy lajosmizsei tűzhöz, amikor a török kamion eléje kanyarodott. A mentő sofőrje már nem tudta elkerülni a balesetet, és előbb a teherautónak ütközött, majd a szalagkorlátot kidöntve az árokban landolt.

A mentő a kamionnal egy irányból érkezett Kecskemét felől, már éppen előzésben volt, és aligha számíthatott a kamion manőverére, mivel a BalesetInfó szerint az 5-ös főútnak ebben a kereszteződésében tilos balra kanyarodni. 

Az Országos Mentőszolgálattól úgy tudjuk, hogy a balesetben a mentőautó vezetője és a vele utazó mentőorvos is megsérült, őket egy másik mentővel vitték kórházba. A török kamion sofőrjének nem esett baja.

<img id="kep_szerkfoto_image_36938649" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/04/tuz-szirenazo-mento-baleset-torok-kamion/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek „Oltass, hogy élhess!” címmel indítottak kampányt a  romák számára.  Közleményükben azt írták: tapasztalataik …