2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tüttő Kata Brüsszelbe tart?

Hirdetés

Tüttő Kata Brüsszelbe tart?

Már február elején arról számoltunk be, hogy Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes lehet az MSZP listavezetője a 2024-es európai parlamenti választáson.

A párt és a politikus részéről azóta sem történt hivatalos megerősítés, de Hiller István, az MSZP választmányi elnöke a Magyar Hang Kompország című műsorában kijelentette:

Támogatom, hogy Tüttő Kata legyen az MSZP listavezetője az európai parlamenti választásokon, amennyiben ő vállalja ezt a feladatot.

Hiller István úgy fogalmazott, Tüttő Kata jól felkészült, kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező politikus, aki a főváros irányításában komoly szerepet vállal. A jelöltséghez viszont meg kell születnie a párton belül az ehhez szükséges hivatalos döntéseknek.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/17/tutto-kata-europai-parlament-mszp-ep-valasztas-hiller-istvan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas összeget kaszált valaki a lottón

Hatalmas összeget kaszált valaki a lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az alábbi számokat húzták ki az ötös lottó 22. heti …