2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Turistáknak adták ki az olcsó albérleteket a budai Várban

Hirdetés

Turistáknak adták ki az olcsó albérleteket a budai Várban

Rendszeresen ellenőrizik a budavári önkormányzat emberei, hogy a Várban kiadott lakásokat „rendeltetésszerűen” használják-e a bérlők. A Hvg.hu birtokába került jegyzőkönyv másolata szerint ezúttal két lakás bérlője bukott le. Egy Donáti utcai ingatlanban ugyanis a bérlő helyett két turistát találtak, akik elmondták, hogy érkezéskor egy nő fogadta őket, készpénzben kérte tőlük a szállásért a pénzt, távozáskor pedig a postaládába kellett volna bedobniuk a kulcsot.

Hirdetés

A kerület ingatlankezelő szervének emberei a helyszínről felhívták az Airbnb-üzletet menedzselő személyt, de hiába kérték, hogy jöjjön a lakásba, és tisztázza a helyzetet. A dokumentum szerint „arrogánsan” távozásra szólította fel a hivatal embereit, mondván, a lakásban az tartózkodik, akinek megengedi. A turisták azonban így már nem akartak az illegálisan kiadott lakásban maradni, ráadásul a pénzüket is szerették volna visszakapni, de a nő kijelentette, hogy más dolga van, „nincs ideje szaladgálni”.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/06/24/kipateroltak_a_budai_varbol_az_arbnb-s_berloket/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az egyik baloldali propagandalap újságírójának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora

A HírTV kiderítette, hogy a baloldali propagandalap, a 24 egyik újságírójának, Kovács-Angel Mariannának a férje …