2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Túlfoglalás miatt állva maradt egy utas a Wizz Air Budapestről induló járatán

Túlfoglalás miatt állva maradt egy utas a Wizz Air Budapestről induló járatán

A Wizz Air W62359 számú járata 2023. június 1-jén reggel 7 órakor indult volna Budapestről Nápolyba, de hamar kiderült, hogy nem száll fel időben. A spabook.net olvasói beszámoló alapján azt írja, hogy egymás után kétszer is 20 perc késést jelentettek be, de ekkor még nem lehetett tudni, miért.

A portál olvasója szerint ezt követően a hangosbemondón bemondtak két olasz nevet, és kérték, hogy menjenek oda a pulthoz, ahol közölték velük, hogy túlfoglalás miatt a négyfős társaságból ketten nem tudnak felszállni a gépre, ezért nem dobott fel nekik ülőhelyeket a rendszer.

A négy utas számonkérte a dolgozókon, hogy minek ad el több jegyet a Wizz Air, de a túlfoglalás teljesen hétköznapi és rendszeres a légi közlekedésben, a légitársaságok ilyenkor abban bíznak – nagyon komoly és megalapozott számítások alapján –, hogy nem jelenik meg minden utas az induláskor.

A földi kiszolgálószemélyzet azt mondta a négyfős társaságnak, hogy várjanak az utasfelvétel végéig, hátha marad szabad hely. A gép utasai végül 7 óra helyett 8 óra 20 perckor foglalhattak helyen a repülőn, ami 8 óra 45 perc környékén el is kezdett kigurulni, de az egyik kérdéses utas állva maradt.

Azt nem tudni, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/06/01/wizz-air-budapest-napoly-repulogep-tulfoglalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Závech Research: Gyengült a Fidesz, de még így is toronymagasan vezet

Závech Research: Gyengült a Fidesz, de még így is toronymagasan vezet

A ZRI Závecz Research Intézet szeptember első felében, ezer fő megkérdezésével, személyes adatfelvételi módszerrel végzett …