2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Túlélte, hogy a mélybe zuhant a nyolcadikról egy 26 éves magyar férfi

Hirdetés

Túlélte, hogy a mélybe zuhant a nyolcadikról egy 26 éves magyar férfi

Leszkoczki István éppen egy IX. kerületi építkezésen dolgozott, amikor megtörtént a baj. A 26 éves férfi a felállványozott épület nyolcadik emeletén állt, épp készítette elő a szigeteléshez az anyagokat, amikor megrándult a térde. Elmondása szerint hallotta a kattanást, ami miatt rosszul is lett, elkezdett émelyegni.

Azon nyomban leültem, vettem mély levegőket, hogy oxigént kapjon az agyam

– mesélte az RTL-nek. Kis idő múlva jobban lett, ezért megpróbált felállni, akkor azonban ismét belenyilallt a fájdalom a térdébe, majd elájult. Amikor magához tért, felnézett, és először nem is értette, mi történt, de utána kezdett összeállni a kép. Messziről hallotta, hogy valaki azt kiabálja, hogy hívjatok mentőt, mert leesett valaki az állásról.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/07/baleset-autobaleset-epitkezes-kamion/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Növekszik a Játékoskártya regisztrációt biztosító értékesítőhelyek száma

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230327-novekszik-a-jatekoskartya-regisztraciot-biztosito-ertekesitohelyek-szama-mar-4300-helyen-erheto-el.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …