2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Triplázhatnak az oltottak, jön a magyar Vaják

Hirdetés

Triplázhatnak az oltottak, jön a magyar Vaják

Orbán Viktor bejelentésével indult a nap, és újra kiderült, hogy három a magyar igazság. Magyarország a világon elsőként teszi lehetővé a harmadik oltást , és nálunk is kötelező lesz az egészségügyben dolgozóknak a vakcina felvétele. Az intézkedés részleteiről itt olvashat.

A miniszterelnöki bejelentésben kivételesen senki nem talált kivetnivalót, az Index által megkérdezett mikrobiológus, Barcs István szerint racionális döntés született, és Sarkadi Balázs akadémikus is pozitív fordulatról beszélt. Most már minden az oltási hajlandóságon múlik, az Index és a Kutatócentrum felmérése erről vegyes képet mutat.

Hosszú idő után először az Indexnek adott interjút Schell Judit, aki egy éve Spanyolországba költözött. A hazatérőben lévő színésznőt Cannes-ban értük utol, és egyebek mellett arról is beszélt, miért mondott fel a Thália Színházban. Olvassa el interjúnkat!

Jön a magyar Vaják: nemzetközi léptékű sorozatot forgatnak hazánkban Bán Mór Hunyadi-regényei alapján. Azt még nem tudni, a Netflixre kerül-e majd a produkció, de ha csak fele olyan látványos lesz, mint Fazekas Attila és Bán Mór Hunyadi-képregénye, akkor bárhol megállja majd a helyét. Részletek itt!

Hirdetés

Egyre súlyosabb következményei vannak az áradásoknak Németországban,

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/16/napi-hirosszefoglalo-harmadik-oltas-schell-judit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …