2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tréleren hozott autóban akartak drogot csempészni

Tréleren hozott autóban akartak drogot csempészni

Negyven csomagban összesen bruttó 17,58 kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy lengyel tréleren Magyarországra érkező Renault-ban – számolt be a fogásról a police.hu. Az után csaptak le, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának tudomására jutott, hogy egy magyarországi banda nagy mennyiségű kábítószert akar hazánkba becsempészni.

A nyomozók megtudták, hogy 2020. október 16-án egy eredetileg francia rendszámú Renault-ba az egyik hazánkkal szomszédos országban drogot rejtettek, majd a jármű rendszámát leszerelve  egy lengyel honosságú trélerre helyezték, és így érkezett meg Magyarországra.

A járművet egészen Budapestig követték a rendőrök, és tanúi voltak, ahogyan a sofőr a XIV. kerületi Egressy úton a Renault-t átadta H. Mihály 42 éves budapesti lakosnak. Természetesen az autót átvevő férfit sem vesztették szem elől a nyomozók, és lecsapták rá, amikor egy garázsba akart beállni a járművel.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/18/egy_trelerre_helyezett_autoban_akartak_drogot_csempeszni_videos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Átvállalja az állam a háziorvosi ügyeletek finanszírozását

Átvállalja az állam a háziorvosi ügyeletek finanszírozását

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetője, Lipők Sándor a háziorvosi ügyeleti feladatok államosítását kéri egy …