2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tovább nőtt a Fidesz népszerűsége, padlón az ellenzék

Hirdetés

Tovább nőtt a Fidesz népszerűsége, padlón az ellenzék

Az újabb Fidesz-kétharmadot eredményező, hatalmas választási vereséget követően tovább fogy az ellenzéki pártok támogatottsága, miközben – vélhetően a természetes győzteshez húzás miatt – a voksolás után ismét jelentősen nőtt a kormányoldal támogatottsága mind a teljes népesség, mind a pártválasztók körében – derül ki a Republikon Intézet áprilisi pártpreferencia-kutatásából.

A kutatási eredmények tükrében áprilisban 43 százalékon állt a Fidesz–KDNP támogatottsága a teljes népesség körében.

Hirdetés

A DK a legnépszerűbb ellenzéki párt, 10 százalékos támogatottsággal bírt, de vesztett, eközben a Momentum a teljes népesség körében 7, a Jobbik 5, az MSZP 4 százalékon állt. A Párbeszéd és a Mi Hazánk támogatottsága a teljes népesség körében 3-3 százalék, míg az LMP 2 százalékon, az MKKP 1 százalékon állt ugyanebben a körben.

A pártválasztók körében 55 százalék a Fidesz–KDNP támogatottsága, ami jelentős növekedést jelent, hiszen márciusban még 49 százalékon álltak, és 46 százalékot mért a Republikon az Egységben Magyarországért esetében.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/12/fidesz-ellenzek-tamogatottsag-republikon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A progresszív liberálisok célja a családok megsemmisítése

“A magyar kormány 2010 óta nagyon sokat tett azért, hogy magától értetődő igazságok is legyenek, …