2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tóth Gabi kivételt tett: megmutatta a kislányát

Hirdetés

Tóth Gabi kivételt tett: megmutatta a kislányát

Tavaly nyáron a hírességek körében is nagy port kavart a Kaleta-ügy, amelynek hatására voltak, akik úgy döntöttek, többé nem mutatják meg a gyermeküket a közösségi médiában, mert ez a kicsikre nézve veszélyt jelenthet. Tóth Gabi is közöttük volt: ahogy a Velvet is beszámolt róla, az énekesnő párjával, Krausz Gáborral egyetértésben úgy határozott, nem tesz közzé több fotót Hannarózáról, sőt a korábban feltöltötteket is törölte a közösségi oldalairól A házaspár tartotta is magát ehhez, és azóta maximum olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyeken a kislány hátulról látható.

Ezért is meglepő Tóth Gabi legfrissebb bejegyzése. Az énekesnő azt írja, nagyon sokan kérték, hogy változtassanak a döntésen, amit tavaly júliusban családilag hoztak meg. Hosszas dilemmázás után végül arra jutottak, most az egyszer kivételt tesznek, és megmutatják a kislányukat a világnak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/27/toth-gabi-gyermek-hannaroza-megmutatta/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő volt a koronavírus legfiatalabb áldozata kedden – derül ki a kormányzati …