2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tóth Bertalan az offshore-ügyről: Hogyan akarjuk így meghaladni a Fidesz rendszerét?

Hirdetés

Tóth Bertalan az offshore-ügyről: Hogyan akarjuk így meghaladni a Fidesz rendszerét?

Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd és az LMP miniszterelnök-jelöltje korábbi Facebook-posztjában elfogadhatatlannak nevezte az offshore-ozást, ezért közölte, hogy nem tudja támogatni az ezzel vádolt székesfehérvári DK-s jelöltet, Ráczné Földi Juditot. A főpolgármester szerint

Székesfehérváron kiderült, hogy Ráczné Földi Juditnak bizony van, de legalábbis volt offshore-ügye, ráadásul az ezzel kapcsolatos védekezését dokumentumok látszanak cáfolni. Az én személyes etikai normáimba ez nem fér bele, ezért én Székesfehérváron biztosan nem szavaznék Ráczné Földi Juditra.

Az ügyben lezajlott az Országos Előválasztási Bizottság vizsgálata, a DK közölte, hogy kétharmados többséggel elutasították a Ráczné Földi Judit elleni beadványt, a párt bocsánatkérést vár Karácsony Gergelytől és Tóth Bertalantól.

A hamis offshore-vád tehát elbukott. A Földi Judit által a bizottságnak benyújtott, közjegyző által hitelesített hivatalos dokumentumok kétséget kizáróan bizonyítják, hogy Földi Judit soha nem volt offshore cég tulajdonosa.

Hirdetés

Tóth Bertalan Facebookon reagált a hírre, szerinte nem olyan egyszerű a helyzet, ahogy a DK leírta. Az MSZP társelnöke azt állítja, hogy

  • a benyújtott dokumentumok alapján a közjegyző nem az okirat tartalmát, hanem csak az aláíró személyét és dátumát igazolta.
  • Továbbra sem láttunk tényleges lemondó és új képviselő kijelölésére vonatkozó nyilatkozatot.
  • Ráczné Földi Judit először tagadta, hogy bármilyen kapcsolata lenne a céggel, azt állította, hogy nem biztos benne, hallott-e róla, de mostanra már eszébe jutott, hogy mégis.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/28/toth-bertalan-az-offshore-ugyrol-hogyan-akarjuk-igy-meghaladni-a-fidesz-rendszeret-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …