2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Totális káoszról számolnak be a kecskeméti repülőnapra kilátogatók

Hirdetés

Totális káoszról számolnak be a kecskeméti repülőnapra kilátogatók

Nyolc év után rendeznek újra repülőnapot Kecskeméten, de a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató hivatalos Facebook-oldalán több kommentelő és az egyik olvasónk is arra panaszkodik, hogy délelőtt szinte lehetetlen volt eljutni a parkolókig. A Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság már tegnap közölte, hogy nőhet a menetidő és torlódás is kialakulhat Kecskemét környékén az esemény miatt.

Az Index egyik olvasója az előre kifizetett belépővel, autópálya matrica vásárlással, kétszáz kilométeres utazás és három óra dugóban araszolás után a parkolóig sem jutott el. Mint leírta nekünk: 

Három óra dugóban araszolás és a rendőrség által folyamatos tovább és tovább terelés után a rendezvény parkolójáig sem jutottunk el, mondván beteltek. 12:30 körül feladtuk és inkább hazajöttünk. Felháborítónak tartom, hogy egy ilyen szintű rendezvényt, az elővételben eladott jegyek száma alapján nem lehetett megfelelően előkészíteni/megszervezni, megoldani a pakolást, bejutást. Kíváncsi lennék a hivatalos magyarázatra, illetve hogy a szervezőség miként tervezi kártalanítani a sok hoppon maradt látogatót. Köszönjük nekik a „szuper” szombatot!

 A Facebookon is hasonló történetekbe futottunk:

Hirdetés

2 órája várunk, hogy egyáltalán a parkolóba bejussunk! Kecskemétre vezető autópálya behajtás 3 lehetősége közül 1-et hagytak meg a gépkocsi forgalomnak! Felháborító ez a szervezés! 10 km-es sor van, akik arra várnak, hogy busszal a parkolókból eljussanak a repülőtérre, és 2 órán belül 2 db csuklós buszt láttunk, akik viszik az embereket!

– írta az egyik hozzászóló 10:30-kor. Van olyan is, aki úgy döntött, hogy inkább hazamegy, pedig előre meg kellett vásárolni a jegyet:

Biztos szép volt. Reggel 7-kor indultunk 2 órát araszoltunk, majd jött a tájékoztatás, hogy megtelt a parkoló még 2-3 óra kb. VAGY forduljunk vissza és próbáljuk meg máshonnan megközelíteni de az is 2-3 óra…hazamegyünk. Szép nap volt, köszi.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/28/elleptek-a-kecskemeti-repulonap-oldalat-a-lehetetlen-kozlekedesre-panaszkodo-kommentelok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …