2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Törölte a YouTube Dúró Dóra könyvdarálós videóját

Törölte a YouTube Dúró Dóra könyvdarálós videóját

Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube Általános Szerződési Feltételeit 

– fogadja a felirat azokat, akik meg szeretnék tekinteni a legnagyobb videós közösségi oldalon Dúró Dóra legújabb poltikai akcióját.

A Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője még pénteken tartott sajtótájékoztatót, ahol egy iratmegsemmisítő segítségével ledarálta a Meseország mindenkié című könyvet. A politikusnő szerint ugyanis a mesekönyv a „homoszexualitást propagálja” azzal, hogy történeteiben több kisebbség mellett LMBTQ karaktereket is szerepeltet. 

Dúró performanszát sokakat felháborított, több híresség hevesen kritizálta őt, de közleményt adott ki az ügy kapcsán a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése is. Utóbbi egyenesen a náci könyvégetésekkel és a kommunista könyvzúzdákkal hozták történelmi párhuzamba a cselekedetét. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/01/torolte_a_youtube_duro_dora_konyvdaralos_videojat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Bolberitz Pál

Meghalt Bolberitz Pál

Október 25-én hajnalban a XXIII. János Szeretetotthonban elhunyt Bolberitz Pál – írja a Magyar Kurír. …