2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Török Gábor: Ha Orbán nagyon meggyengül, a NER összedől

Hirdetés

Török Gábor: Ha Orbán nagyon meggyengül, a NER összedől

Török Gábor szerint a mostani kurzus leginkább személyi hatalmat jelent, személyi függőséggel és személyi irányítással. „A NER egyenlő Orbán Viktorral” – fogalmazott a HVG 360-nak a szakértő.

Arról is beszélt a lapnak, hogy a NER megdöntése Orbán hatalmi helyzetének, a most kiépített királyi udvar és függőségi rendszer lebontásával tud elkezdődni. A NER erejét ugyanis az befolyásolja, hogy mennyi hatalma van Orbán Viktornak, a gyengülését pedig az határozza meg, hogy mennyi hatalmi pozíciót veszít.

A kormány emojis-konzultációs plakátkampányával kapcsolatban – amit letisztultnak, puritánnak, egyértelműnek, sallangmentesnek és koherensnek nevezett a Facebook-oldalán – Török Gábor leszögezte: semmiképpen sem viccelt, legfeljebb ironizált. Szerinte a plakátok valószínűleg hatékonyak, látványukban és üzenetükben is kiszámítottak.

Arra a kérdésre, hogy az emojikkal üzengetés, a politika ilyen szintű leegyszerűsítése nem az elbutulás táptalaja-e, az elemző azt mondta: de nyilván, ugyanakkor mostanában amúgy is az egyszerű üzenetekről szól a világ. Hozzátette: nem csak a magyar politika „egyszerűsödik”, hanem valójában ez s világtrend.

Hirdetés

A tömegdemokráciának láthatóan eljött egy új, érdekes korszaka. Ami a XX. század elején egyszer már megdöbbentette a politikai elitet és értelmiséget, most újra és újra megdöbbenti, mert más formában, de ugyanazt látjuk: a »millió légy nem tévedhet« világát éljük újra. Egy olyan országban pedig, ahol a politika ennyire polarizálja a választókat, szinte mindenkit zavar a primitív stílus és a faék egyszerűségű politika, de csak és kizárólag a másik oldalon

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/12/torok-gabor-ha-orban-nagyon-meggyengul-a-ner-osszedol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …