2020. október 21., szerdaMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.21. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Toroczkai László: propagandakiadványt semmisített meg Dúró Dóra

Toroczkai László: propagandakiadványt semmisített meg Dúró Dóra

Dúró Dóra nem könyvet akart ledarálni, hanem egy propagandakiadványt, és annak a tartalmát akarta megsemmisíteni. Ez nem ugyanaz! – mondta videóüzenetében a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Toroczkai László. 

Mint fogalmazott, miután Dúró Dóra megsemmisített egy propagandakönyvet, óriási és képmutató felzúdulásba kezdtek első sorban a balliberálisok. Jellemzőnek nevezte, hogy például a Magyar Könyvkiadók és a Könyvterjesztők Egyesülete egyenesen középkori könyvégetéseket, Sebián-Petrovszki László, a DK pártigazgatója pedig már a vészkorszakot vizionálta. 

Üzenem azoknak a figuráknak, akik most ilyen rettenetesen aggódnak a könyvdarálás vagy könyvégetés miatt, hogy valójában Dúró Dóra nem könyvet akart ledarálni, nem könyvet égetett el, nem a kultúrát akarta megsemmisíteni, hanem egy propagandakiadványt, és annak a tartalmát akarta megsemmisíteni, ez nem ugyanaz! 

– fogalmazott Toroczkai László, hozzátéve, hogy ma már sajnos nagyon kevesen, és egyre kevesebben olvasnak hagyományos könyveket, viszont milliók olvassák a különböző közösségi médiafelületeket, ezért pedig senki nem aggódik.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/16/toroczkai_laszlo_mi_hazank_mozgalom_videouzenet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

NATO-beszerzésen indulhat a Garancsi-cég, amelyik szerepel a NAV feketelistáján

NATO-beszerzésen indulhat a Garancsi-cég, amelyik szerepel a NAV feketelistáján

Facebook-posztban tudatta Bencsik János független országgyűlési képviselő, hogy a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, miután kiderült, hogy az …