2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Toroczkai László: Nyíltan beavatkozik a Facebook a kampányba, ez egyértelmű csalás

Hirdetés

Toroczkai László: Nyíltan beavatkozik a Facebook a kampányba, ez egyértelmű csalás

„Magyar Péter mindenkit azzal vádol, hogy kollaboráns, miközben ő az ellenzéki oldalon az egyetlen, aki világ életében fideszes volt” – jelentette ki Toroczkai László az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában. 

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke a műsorban elmondta, bár az általuk képviselt értékrend a lehető legmesszebb van attól, amit Gyurcsány Ferencék gondolnak a világról, ezért megvédeni sem akarja őket a Tisza Párt alelnökétől, de szerinte az nincs rendben, hogy miközben Magyar Péter „kék Fidesznek” nevezi a Demokratikus Koalíciót, addig néhány hónappal ezelőtt ő még a NER-ből vette fel a fizetését. 

A közelgő választások kapcsán elmondta, a Mi Hazánk Mozgalmat rendre alámérik a közvélemény-kutatások, így ő nem szeretne a felmérésekkel foglalkozni, helyette inkább magukra koncentrálnak. Hangsúlyozta: az eredményekből az látszik, hogy pártja a 2018-as megalakulás óta választásról választásra fokozatosan erősödni tudott, ez szerinte most is így lesz. 

Hirdetés

Toroczkai úgy látja, jelenleg elképesztő turbulencia zajlik a magyar politikában, de szerinte a június 9-i EP-választás után négy potens politikai erő fogja meghatározni a közéletet: a Fidesz, a DK, a Mi Hazánk és a Tisza Párt. Szerinte azok a szereplők akik most bejutási küszöb alatt végeznek, azok 2026-ban sem fognak bekerülni a parlamentbe. 

A Mi Hazánk elnöke arról is beszélt a műsorban, hogy mára a közösségi média lett a kampány legfontosabb terepe, ahol ők súlyos versenyhátrányban vannak, mert neki például évek óta a nevét sem lehet leírni a Facebookon, miközben Magyar Pétert „elképesztő módon tolja az algoritmus”. Toroczkai szerint ez egy nyílt beavatkozás a külföldi cégek részéről a magyar választásokba, amelyre elég bizonyíték az is, hogy a Tisza Párt EP-listáján második helyen az a Dávid Dóra szerepel, aki évek óta a Meta Londonban élő jogtanácsosa, képviselője.

Ez egyértelmű csalás!

– jelentette ki Toroczkai László. 

A teljes interjú itt tekinthető meg:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7txGgPuUP4k?si=5xUC9NXc9agfGE1M" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/30/toroczkai-laszlo-mi-hazank-ep-valasztas-magyar-peter-facebook-csalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …