2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Toroczkai László is feltételhez kötötte a köztévés vitán való megjelenést

Hirdetés

Toroczkai László is feltételhez kötötte a köztévés vitán való megjelenést

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az X-en üzente meg, hogy pártja „természetesen azonnal válaszolt a köztelevízió megkeresésére”, és jelezték, hogy a Mi Hazánk ott lesz az EP-listavezetők vitáján. Toroczkai szerint az is egyértelmű, hogy élőben, főműsoridőben kell megrendezni egy ilyen vitát.

Látva azonban a trükközést, és azt, hogy megdöbbentő módon szinte a teljes média elhallgatta a tegnapi sokezer fős demonstrációnkat, miközben címlapokon számolnak be arról, ha más pártok politikusai megtekintenek egy üres mezőt, vagy egy faluban üvöltöznek, a következőt tartjuk fontosnak közölni: Az egyetlen parlamenti párt vagyunk, amely önállóan jutott be az Országgyűlésbe

– írta a pártelnök, hozzátéve, hogy a Mi Hazánk azon három párt közé tartozik, amely az ország minden vármegyéjében és Budapesten is képes volt listát állítani, de az egyetlen párt, amely ezt nem pártszövetségben, hanem önállóan érte el.

Hirdetés

Közölte, hogy amennyiben az EP-listavezetők nem egyszerre vennének részt a vitán, „meg se próbáljanak minket parlamenten kívüli, valós szervezettség és társadalmi támogatottság nélküli pártok mellé ültetni!” Azt írta, hogy ebben az esetben nem vesznek részt a vitán.

Toroczkai szerint nyilvánvaló, hogy a közvélemény-kutatásokat manipulálják, egyes kutatások között óriási eltérések vannak, és 2022-ben is úgy jutott a Mi Hazánk a parlamentbe, hogy „a közvélemény-kutatók 1-3 százalékos pártnak hazudtak minket”.

Dobrev Klára, a DK–MSZP–Párbeszéd […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/12/mi-hazank-mozgalom-kozteve-vita-mtva-toroczkai-laszlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …