2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Torlódás Hegyeshalomnál, felújítások országszerte

Hirdetés

Torlódás Hegyeshalomnál, felújítások országszerte

Az országos gyorsforgalmi és főúthálózaton történt, a közlekedést jelentősen befolyásoló balesetről nem érkezett bejelentés – írja az Útinform.

Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya határátkelőnél néhány száz méteres az Ausztria felé kilépni szándékozó kocsisor hossza.

A lébényi szakaszon felújítják a 162-es kilométernél lévő Moson pihenőt és a hozzá tartozó töltőállomást. A felújítás miatt csak személygépkocsival lehet üzemanyagot venni. A tehergépjárművekkel közlekedők, Győr elkerülő szakaszán a 119-es kilométernél lévő Arrabona pihenőhelyen tankolhatnak.

Az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a bagi szakaszon a 40-es és a 39-es kilométer közötti hídon javítási munkát végeznek. A külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A Vásárosnamény felé vezető oldalon a külső és a leálló sáv használható.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/07/kozlekedes-utinform-torlodas-felujitas-hegyeshalom-forgalom/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civilizációs átalakulást ígér Lázár János

Civilizációs átalakulást ígér Lázár János

Hódmezővásárhelyen a tram-train civilizációs átalakulást hoz: minden itteni család életét meg fogja változtatni ez a …