2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tolatás közben ütötte el munkatársa kisfiát a soltvadkerti férfi

Hirdetés

Tolatás közben ütötte el munkatársa kisfiát a soltvadkerti férfi

Egy vidám tanyasi kirándulás fordult rémálomba Soltvadkerten 2020 júniusában. Egy helyi férfi ugyanis a tanyája melletti szántóföldről indult el az áruszállító kisteherautójával, ahova magával vitte a nála dolgozó család 12 és 7 éves gyerekeit, akik a raktérben utaztak. Már el is indultak, azonban a férfi egy közeli dűlőúton megállt, hogy elszórja az elszáradt paradicsomtöveket, mire a két kisgyerek is kiszállt az autó rakteréből.

Bár a sofőr rögtön rájuk szólt, hogy üljenek vissza, sajnos azt már nem látta, hogy ez csak a nagyobbiknak sikerült: a kisebbik ugyanis addigra még nem szállt be a kocsiba, csak félig ült be. A férfi azonban tolatni kezdett, és mivel nem látta be a háta mögötti területet, ezért fellökte a felkapaszkodó kicsit, aki a hasra esett, egyenesen a kocsi alá, a férfi pedig rá is tolatott, és átgurult a kisfiún.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220430-tolatas-kozben-utotte-el-munkatarsa-kisfiat-a-soltvadkerti-ferfi.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért – videó

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak …