2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Többmilliárdos lehet a Waldorf-iskolák rezsije, az államtól várják a segítséget

Hirdetés

Többmilliárdos lehet a Waldorf-iskolák rezsije, az államtól várják a segítséget

A drasztikusan megemelkedett energiaárak miatt a szülőket kérdezi, kik azok, akik hozzá tudnak járulni a rezsiköltségek kifizetéséhez a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium. Az intézmény számlái ugyanis évi 5,5 millió forintról várhatóan csaknem 60 millió forintra ugranak, ezért évente egyszeri százezer forintos támogatást kérnének.

Az Igazgató az RTL Híradónak azt mondta, az intézmény fenntartója a Baptista Szeretetszolgálat, és rajtuk keresztül kapnak állami normatívát, de az nem fedezi a várható kiadásokat. Berczelédi Zsolt, az intézmény igazgatója elmondta,

csak azt próbálták megvizsgálni, ha így marad minden, akkor honnan tudnak még külső forrást bevonni arra, hogy az oktatást a gyermekek érdekében, a mentális egészségük miatt, illetve a tananyag átadhatósága miatt tantermi keretek között fenn tudják tartani. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/17/waldorf-iskola-rezsikoltseg-energia-veszelyhelyzet-inflacio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Emberi maradványokra bukkant egy budapesti autókereskedő

A dobozt egy Skodában találták meg, az autókereskedés munkatársai azt hitték bonbon, tengeri só, vagy …