2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több zuglói óvoda is beázott a nagy esőzésektől

Hirdetés

Több zuglói óvoda is beázott a nagy esőzésektől

Ahogy beszámoltunk róla, az Országos Meteorológiai Szolgálat nagy mennyiségű csapadék miatt adott ki elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést péntekre többek között Pest vármegyére is. 

A nagy esőzések a XIV. kerületi óvodákat sem kímélték. A beázásokról Rózsa András, a XIV. kerület momentumos alpolgármestere osztott meg egy bejegyzést Facebook-oldalán.

A felvételek szerint a folyósokon vízgyűjtő edények álltak, de volt, ahol az elektromos kapcsolóból is folyt a víz. 

Hirdetés

„Balkáni állapotok a zuglói óvodákban! A mai erős esőzések következtében több óvodában is beázások vannak, a karbantartási munkák elmulasztása, hanyag kivitelezés és általános nemtörődömség eredménye ez a Zuglói Zrt. részéről” – írta bejegyzésében a momentumos politikus. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/27/zuglo-ovoda-eso-budapest-rozsa-andras-momentum-beazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …