2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több vonat is fának ütközött, több vonalon nem járnak a vonatok

Több vonat is fának ütközött, több vonalon nem járnak a vonatok

Szombat kora hajnaltól jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok, a Budapest-Hatvan, a Budapest-Veresegyház-Vác, a Budapest-Cegléd vonalon.

A forgalom szervezése folyamatban van, a közlekedésről később részletes tájékoztatást adnak.

A békéscsabai vasúti vonalon és Szolnok-Debrecen szakaszon megnő a menetidő

Mezőtúr és Kétpó között mindkét vágányon tartós felsővezetéki zárlat akadályozza a vasúti közlekedést, Hajdúszoboszló és Ebes között pedig meghibásodott a biztosítóberendezés. Az érintett vonalakon jelentős késésekre kell számítani a Mávinform szombat reggeli tájékoztatása szerint.

A békéscsabai vonalon várakozik a Mezőtúrról Szolnokra 4:41-kor elindult személyvonat (7429) és a Bukarest felől Budapestre tartó Dacia (346) gyorsvonat is.

A Szolnok-Debrecen vonalon megnő az InterCity és az InterRégió vonatok menetideje.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230805-vonat-keses-vihar-menetido.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szenzáció: ez lesz Magyarország balatoni fővárosa!

Gulyás Gergely kiemelte: Balatonfüred “robbanásszerűen” fejlődött a mögöttünk hagyott évtizedekben. A rendszerváltás óta nem kérdés, …