2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több tízmilliót kerestek a Svájcban futtatott mezőtúri nőkkel, lecsapott rájuk a rendőrség

Hirdetés

Több tízmilliót kerestek a Svájcban futtatott mezőtúri nőkkel, lecsapott rájuk a rendőrség

Egy Svájcban prostituáltakat futtató, mezőtúri családra csapott le a készenléti rendőrség. A bűnbanda kiszolgáltatott anyagi, egészségügyi és szociális körülmények között élő fiatal magyar nőket vett rá a prostitúcióra – közölte a rendőrség a honlapján

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) svájci nyomozókkal szoros együttműködésben csapott le a mezőtúri családra egy nagyszabású akcióban, több rendőri egység bevonásával. 

„Szerelemből” emberkereskedelem

A mezőtúri család, aki a saját lakókörnyezetéből szervezte be a kiszolgáltatott nőket, tavaly került a nyomozók látókörébe.

A család férfi tagjai érzelmi függőségi viszonyt, szerelmi kapcsolatot alakítottak ki a sértettekkel, így vették rá őket a prostitúcióra. A nők egymást váltva voltak a család férfitagjainak az élettársai.

Hirdetés

A fiatal nőket kiutaztatták Svájcba, ahol főként Bern, Luzern, valamint Zollikofen település bordélyházaiban nyújtottak szexuális szolgáltatásokat. A család a nőktől egyre több munkát várt el, a megkeresett svájci frank nagy részét pedig elvették és folyamatosan a felügyeletük alatt tartották őket. 

A KR NNI beszámolt arról is,hogy több nőt terhesen is dolgoztattak, az egyik nőnek még gyereke is született időközben a család egy férfitagjától. 

A sértettek egy év alatt több tízmillió forintot küldtek haza vagy adtak át a mezőtúri R. család tagjainak, akik abból gazdagodtak meg úgy, hogy egyébként b ejelentett munkahelyük vagy legális forrásból származó keresetük nem volt. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/27/keszenleti-rendorseg-nyomozok-emberkereskedelem-milliomos-jasz-nagykun-szolnok-varmegye-bevetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …