2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több ponton lazítanak az iskolák járványügyi szabályozásain

Hirdetés

Több ponton lazítanak az iskolák járványügyi szabályozásain

Szeptembertől jelenléti oktatás kezdődik az iskolákban, „köszönhetően az elmúlt időszak közös erőfeszítéseinek és a koronavírus-járvány elleni sikeres védekezésnek” – derül ki Kásler Miklós emberi erőforrás-miniszter egy augusztus 25-ére keltezett leveléből, amely a Telex birtokába került.

Az iskolákban alkalmazandó szabályok lazábbak lesznek az előző félévben tapasztaltaknál.

Hirdetés

Megszüntetik a kötelező maszkviselést, a hőmérőzést a bejáratnál és a másfél méteres távolságtartásra vonatkozó szabályt. A testnevelés órákat megtarthatják zárt térben. Visszatérhetnek a több napos, ottalvós osztálykirándulások is, igaz, a minisztérium inkább a belföldi utakat javasolja.

Az iskolákban azonban időszakonként alapos fertőtlenítő takarítást kell végezni, a maszkviselést pedig megtiltani természetesen nem lehet. Az iskolák dönthetnek úgy, hogy továbbra is nagyobb termekben osztják szét a gyerekeket. A koronavírus tüneteit mutató gyermeket nem szabad […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/31/oktatas-emmi-kasler-miklos-jarvanyugyi-szabalyozasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt este nyolc óra előtt nem sokkal Miskolcon az Andrássy …